April 26, 2014

BACK TO BASICS

Greetings from sunny Copenhagen. First time without stockings, what a feeling!

White blouse Cos, skirt Vanessa Bruno Athé, shoes Novita.

6 comments:

Anonymous said...

wow!

STYLE/WHITE said...

My favourite outfit at the moment, thanks!

Anonymous said...

Hei! Löysin blogisi muutama viikko takaperin ja innolla olen sitä seuraillut. Ihastuin Köpikseen, kun kävin siellä pitkästä aikaa taas kuun alussa. Olisiko sinulla vinkata hyviä Köpisläisten/tanskalaisten tyyli/muotiblogeja? Nimittäin kaupunkilaisten tyyli iski kuin lekalla päähän :)

t. Maria

STYLE/WHITE said...

Hei Maria ja kiitos kauniista sanoistasi! Tuntuu todella kivalta, että joku uusi tuttavuus löytää blogini, sillä en ole liiemmin mainostanut sitä ajanpuutteen vuoksi.

Tanskalaiset blogi ovat tosi mieleisiä itselleni ja suosikkejani on Look de Pernille, Stylejunkie sekä sisustuspuolelta Elisabeth Heier. Mieleeni tulee myös by Funda, Sofies Blog, Trines Wardrobe ja yksi Tanskan seuratuimmista blogeista Passions for fashion. Älä muuta sano, tanskalainen tyyli on aivan huippu; rento, raikas ja aavistuksen boheemi, höystettynä trendikkäillä koruilla ja laadukkailla asusteilla, kuten laukuilla. Kaupan päälle tulee superpitkä tukka ja olemuksen yleinen luonnollisuus. Ihmiset pukeutuu laadukkaisiin vaatteisiin ja niihin satsataan aivan eri tavalla kuin Suomessa. Kuluttajat ovat tosi merkkitietoisia ja nyt en tarkoita, että paidassa lukee isolla D&G vaan että esim. pohjoismaalaiset merkit, kuten Acne, Bruuns Bazaar ja Designer's Remix kulkevat yhden jos toisenkin tavallisen tallaajan päällä.

Mukavaa keväänjatkoa sinulle! :)

Anonymous said...

Hi! Im a finnish and im travelling to Copenhagen next saturday. Do you have any tips, how i can get myself with train from cph airwaystation to osterport? Wich train i have to take from airwaystation? And is the Osterport station after Cenral railwaystatin? Citypass might be good?

-Wilma :)

Anonymous said...

Haha ja siis suomeksi saa vastata :D

-Wilma

Post a Comment

Kiitos kommentistasi!