February 28, 2014

DRESS FROM SANDRO

Girlish dress for everyday use, a souvenir for myself from the previous trip in London. Take a look at the wonderful French brand Sandro, one of my favourite clothing brands!4 comments:

Anonymous said...

After the "hipster brunch place called Sandro in Kallio", the French brand Sandro. February was definitely the Sandro's month. :) Isn'it?

Btw, this blog is very nice, congratulations! :)

“White is not a mere absence of color; it is a shining and affirmative thing, as fierce as red, as definite as black. God paints in many colors; but He never paints so gorgeously, I had almost said so gaudily, as when He paints in white.” [G.K. Chesterton]

Anonymous said...

Hei!

Löysin blogisi, kun etsin vinkkejä Kööpenhaminan reissulle pääsiäisen aikaan ja täytyy sanoa, etten olisi voinut parempaa vinkkipaikkaa löytää. Ainakaan, mitä tulee tyyliin, blogisi on todella kiva ja lähellä omaanikin. Siksi kysyisinkin hieman vinkkejä, missä kannattaisi käydä ja mihin panostaa erityisesti, kun nyt Tanskaan olen suuntaamassa? Lähinnä siis vaateshoppailuun liittyen ja ehkä siihen, mitä merkkejä kannattaisi nimenomaan sieltä katsella. Ja bongasin blogisi kautta söpön korun, oliko Jane Koeigin? Löytyykö häneltä liikettä jostain päin Kööpenhaminaa? Sori tämä suuri informaation tarve, mutta kysyvä ei tieltä eksy ja sitä rataa. :)

Kiitokset siis jo etukäteen, jos vain jaksat vinkkejä kirjoittaa!

Minna

STYLE/WHITE said...

Thank you so much for both of you for really nice feedback, you put a smile on my face! And the apforism works pretty well for my blog, well spotted! I actually didn't even realise that I made too posts with different Sandros, but quite a coincidence.. ;)

Ohessa vinkkejä shoppailuun:

Ei kannata välttämättä viettää aikaa Strögetillä, se on kuin Drottninggatan Tukholmassa. Muotiliikkeitä ja kivoja kahviloita löytyy Strögetin molemmin puolin, mutta erityisesti Strögetistä oikealle Magasinin ja Illumin väliseltä alueelta.

Merkkilaukkuja, -kenkiä ja vaatteita metsästävälle suosittelen Kassandraa ja Holly Goligtlya (Proenza Schouler, Balenciaga jne.). Merkkilaukkuja myy myös Strögiltä löytyvät Birger Christensen -liike. Myös Wood Wood, Pede & Stoffer (Acne, FWSS jne) ja Storm (Céline) ovat suosikkejani. Katso nämä kaikki kartalta ja löydät oikeastaan alueen, jolla kannattaa pyöriä. Ai niin ja Vanessa Bruno, ihana pikkuliike, mutta kamalan kallista..!

http://www.visitcopenhagen.com/copenhagen/kassandra-gdk545631
http://www.hollygolightly.dk
http://www.pedestoffer.com
http://woodwood.dk
http://www.stormfashion.dk

Tsekkaa tanskalaiset Ganni, Envii, Samsoe & Samsoe ja Moss Copenhagen –liikkeet. Eikä pidä unohtaa Designers Remixiä, Bruuns Bazaria, Day Birger Mikkelseniä, Malene Birgeriä, joista kaksi ensimmäistä ovat omia suosikkejani. Kaikilta löytyy liikkeet, kannattaa googlettaa etukäteen. Kronprinsesgadella & Pilestraedella sekä niiden lähistöllä on paljon kivoja kauppoja ja kahviloita.

Illum ja Magasin ovat myös oikeasti hyvät tavaratalot shoppailuun, molemmista löytyy kattava edustus niin tanskalaisten kuin muidenkin houkuttelevien brändien vaatteita. Jos haluat keskustaa pidemmälle, niin Frederiksbergissä Vaernedamsvej ja Gammel Kongevej toimivat loistavasti shoppailuun, todella ihania pikkuliikkeitä ja kivoja vaatteita! Toinen samantyyppinen shoppailuparatiisi on Österbrogade, jossa esim. OZ on aivan must. Nörrebro taas sopii hipsterimakuun, aivan mieletön tunnelma!

Jos annat sähköpostiosoitteesi, niin voit laittaa sinulle lisää vinkkejä muustakin kuin shoppailusta :) Mukavaa reissua! Ai niin, Jane Königillä on tosiaan liike ihan keskustassa, tässä linkki: http://www.janekoenig.dk

Anonymous said...

Hei kiitos kovasti vinkeistä! Ja oikein mielelläni kuulen vielä muistakin, sähköpostini on minna.pylvas @ gmail.com

Post a Comment

Kiitos kommentistasi!