November 12, 2012

KIIRETTÄ PITÄÄ

Viime viikonloppu sujui railakkaasti näissä maisemissa Suomen Tanjan kakkossijaa hurratessa, mutta nyt jo pakkaan tulevan viikonlopun Köpiksen reissua varten. Ihanien ystävien seuran lisäksi tarkoituksena olisi katsastaa muutama sisustusliike (ja niitähän Köpiksessä riittää!) ja ainakin Suomesta puuttuvat Massimo Dutti, Topshop ja Abercrombie & Fitch.4 comments:

Anonymous said...

Olen lähdössä viettämään uv:ta Köpikseen, joten kaikki matkavinkit on tervetulleita :) ravintolat, kahvilat ja tietysti shoppailumestat. Massimo Dutti ja LV on ainakin lukkoon lyödyt visiittikohteet.

-J

STYLE/WHITE said...

Oih, kateeksi käy! :) Onnistuin asettamaan korkeita odotuksia kaveriporukassani hypettämällä Massimo Duttia Köpiksessä, mutta nettisaitti hämäsi. Ilmeisesti ko. merkin vaatteita voi tilata Tanskaan (toisin kuin Suomeen), mutta omaa liikettä siellä ei ole, blaah. Lähin löytyy kuitenkin Tukholmasta.

Ainakin Envii -niminen putiikki kannattaa tsekata, alla parin paikallisen bloggaajan linkkiä aiheesta. Lisäksi Köpiksestä löytyy Suomesta puuttuvien isojen ketjujen Abercrombien, Topshopin ja vaikkapa Aldon lisäksi aivan ihania pikkuputiikkeja ja sisustusliikkeitä, joita täytynee vain metsästää etukäteen vaikka googlailemalla. Me emme tällä reissulla ehtineet niihin tutustumaan. Tavaratalo Illum (vähän niinkuin NK) on hyvä ja Magasinistakin ("Tanskan Stockmann") löytyy kivoja juttuja. Tanskassa on toki myös hyvin esillä paikalliset ihanat brändit, kuten By Malene Birger, Bruuns Bazar, Day Birger et Mikkelsen, Designers Remix...

Kehuttuja ravintoloita on Fiskebaren (hipstereiden suosimalla Kødbyen -alueella), Pastis, Pate Paté (Kødbyen niinikään), Le Sommelier, Mash, NAMNAM jne.

http://fiskebaren.dk/en/

http://sofiesblog.looklab.dk/envii-by-sofies-blog/the-launch-party/
http://trineswardrobe.dk/envii-by-trines-wardrobe-launch/

Anonymous said...

Mahtavaa, kiitos vinkeistä! Mutta siis voi mikä pettymys, että "pohjoismaiden Milanosta" ei löydykään Massimo Duttia :( Olin jotenkin niin asennoitunut, että pakkohan siellä on olla liike. Noh, ei auta muu kuin hurauttaa pikku lätäkön toiselle puolelle Tukholmaan.

-J

STYLE/WHITE said...

Pettymys tosiaan! Me saatiin aika makeat naurut moneen otteeseen, kun seitsemän hengen tyttöporukasta kukin vuorollaan kysyi, että "mennäänhän vielä sinne Massimo Duttiin" ja sitten taas seliteltiin, ettei sitä ollutkaan Köpiksessä ;) Tukholmaan siis, Duttilla on hieno NYC Limited Edition tällä hetkellä, sen mä olisin halunnut nähdä!

http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/duttidk/en/massimodutti/398504/NYC%2BLIMITED%2BWOMEN

Post a Comment

Kiitos kommentistasi!