October 18, 2012

PROENZA SCHOULER, TUNNETKO TÄMÄN MERKIN?

Mikäli Mulberryn Alexa alkaa tympimään, on Proenza Schoulerin PS1:ssa haastajaksi. Tämä laukku on jo tovin miellyttänyt silmääni kuvissa, sillä tämänkään merkin tuotteita en ole Suomessa myytävänä havainnut. Kuinka mahtavaa olisikaan omistaa laadukas merkkilaukku, joka ei kävelisi vastaan joka kadunkulmassa?


5 comments:

Anonymous said...

Vau, on aika upea laukku ka todellakin hyvä vastine Alexalle! Kiitos vinkistä :)

-J

Anonymous said...

Tiedätkö onko hinta samaa luokkaa kuin Alexassa?

-J

STYLE/WHITE said...

Laukku on kyllä kivan mallinen ja ihanan rento :) Ikäväkseni täytyy kuitenkin todeta, että laatu ei välttämättä ole balanssissa hinnan kanssa. Ystäväni osasi kertoa, että joissakin blogeissa on käyty keskusteluja Proenzan laukkujen laadusta, lisää voit lukea esim. täältä

http://auroranhenkarit.costume.fi/2012/10/03/looking-for-a-perfect-bag-tartten-uuden-laukun/

Tässä myös linkki Proenzan nettikauppaan. Hintaa PS1 Mediumilla on n. 1300 euroa, joten about 140 euroa enemmän kuin isolla Alexalla.

http://www.proenzaschouler.com/shop/ps1/medium-1

Anonymous said...

Woww, ei hyvältä vaikuta Proenzan suhteen. Ainakin vielä Mulberryn laatuun on voinut luottaa ja minulla ei ole ollut siitä mitään mukistavaa. Itse olen haaveillut "normi"Alexasta, jossa hinta ei kipua ihan niin korkealle kuin Proenzassa/oversized Alexassa. Tai noh, kohta varmaan sekin on yhtä kallis, kun Mulberryn uumaillaan nostavan hintoja.

-J

STYLE/WHITE said...

Harmi tosiaan jos Mulberryn haastajasta ei ole laadullista vastinetta. Itsekin kyllä tykkään Alexasta, etenkin jos sen saisi mustana jossakin erikoisnahassa. Sitä odotellessa... :)

Post a Comment

Kiitos kommentistasi!