October 4, 2012

LIIVIMUOTI ON TAAS TÄÄLLÄ

Muistan elävästi omistaneeni montakin liiviä peruskouluaikoina. Ne tosin näyttivät hieman erilaisilta kuin tämän hetken muodin mukaan: lyhyt malli, terävät viistetyt kulmat edessä, takana solki. Muistatteko? Vaikka liivit ovat taas tulleet takaisin, on malleissa onneksi muutosta havaittavissa ja rutkasti valinnanvaraakin.

Turkiksista olen kirjoittanut jo aiemminkin, mutta tässä lisää karvaa nyt myös liivien muodossa. Mukana myös yksi mustalammas eli karvaton yksilö Zarasta. Viime talvena hankin Fredan Nómadista kuvassa alhaalla oikealla olevan tummanruskean kaniliivin ja alkuviikosta kotiin lähti vasemman laidan Zaran liivi kultaisilla napeilla. Vielä pohdin, miten sen yhdistäisin. Hintalappu roikkuu kiinni varmuuden vuoksi.

Kuvat vasemmalta oikealle: Waistcoat with Combined Lapel/Zara, Shearling Gilet/Karl by Karl Donoghue (The Outnetista), Iman Vest/By Malina4 comments:

essi said...

Mä diggaan tosta Zara-liivistä!

Anonymous said...

Ihania! Haluisin ton vaalean. :) /Maria

STYLE/WHITE said...

Zaran liivi lähti viime viikolla palautukseen, kun se vaan jotenkin näytti niin leveältä hartioista eikä siksi oikein istunut. Sääli muuten :(

Mäkin Maria arvoin sen vaalean ja tumman liivin välillä, molemmat ihania! Käy kurkkaamassa Nómadissa!

Anonymous said...

Hei kiitos vinkistä, täytyy käydä Nomadissa pyörähtämässä! :) /M

Post a Comment

Kiitos kommentistasi!